-
Trend Boy #16399 Végülis mindennel egyetértek veled, max egy apróságban nem. Nem olyan vészes össze hozni, monoblokos rendszert. (Bár kinek mennyi pénze van erre... hmmm...Kitudja)
Megis súgom miért: Igazából ha valaki vesz egy márkásabb cuccost, amiben van 5x100W, vagy 7x100, vagy hasonló, ott igazából csak egy pici gáz van. Feltételezük fel, hogy igazi élet emulációs hangerőn hallgatod a filmet (A beszéd, az valós beszéd hangerőn, a robbanás, peddig, mintha benne lennél, valós hangerőn szól.)Hiszen ez lenne az értelme a házimozinak. DE, legalábbis ezt szeretnéd... Az egyben lévő cuccok hátránya itt lép be igazán, mert hiába van teljesitmény, és egy jó proci egy dobozban, sajna a készülék ön szabályozás alatt áll. Ez azt jeleneti, hogy egy hangban izgalmasabb jelenetnél, beossza a teljesitményt, és oldalakból csipked rendesen, mert valójában ő mindig az össz teljesitményhez fog igazodni. Mondanom sem kell, egyből megis változik a hangmérnők álltal felálitott hangkép. Picit tompulnak a hatások, és azt hiszem innen magad is rá jössz a többi pici, de valójában idegesitő "csórásokra" ! Nos ez a probléma veszik el ha valaki mono blokos rendszert épít.
A hely szerintem nem elhanyagolható dolog, de egy 5x5 szobában is elég jól meg lehet csinálni a dolgokat, ennél nagyobb még saját szakmai ajánlásomban sem szükséges, talán csak akkor, ha valaki épp az újjonan megjelent 198 cm átlós plazmára fáj a foga. (Az örült japánok
) Illentve, ha iszonyú mennyiségű pénzel, és nem ésszel rendelkezik..
Bár én nem tettem közismerté a rendszerem, de elhiheted félelmeteset szól egy jól beállitot házimozi rendszer.
Itt olvastam viszont mások álltal leírt rendszereket, s ha valaki gondolja, fontolja meg az ajánlatomat, érdemes: Ne a DVD playert használd audió CD-k lejátszására. Sokkal rosszabb a hangjuk, mint ha a régi CD deckkeknek. Inkább tartsd meg, vagy tedd vissza rendszerbe a régi jó bevált CD lejátszódat.