-
Trend Boy #16004 Hy!
Csodálkoznék ha remix technikámat ismernéd ? Ide is csak egy lett felnyomva, és az sem neked készült. Bár ha ebből te és drága kis cimboráid, állást foglaltatok, akkor talán ki is állitható mindenkinek a bizi. Az a baj, hogy sajna bizonyos jogokba ütközne, ha közzé tenném kinek dolgozom, és mit is, sajna engem is köt a szerződés, de ha veszed a fáradságot, valamelyik hullámhosszon össze akadhatsz szerkesztéseimmel, összeállitásaimmal, stb.
örömmel olvasgattam írásod, és meg kell vallanom jókat múlatok rajtuk, de valamit azért még mondanék, részemről zárszóként.
Azt nevezzük még szakmai berkekben is gyüjtönek, aki fanatikusan ragaszkodva mind műfajilag, mind korszakilag, mind szerző, dal, teljes életmű pálya, és évszám rendszerezés terén is. Leforditom: Ha én megrözötten gyüjtöm pl. a Boney-M lemezeit, akkor ezáltal nem csak az össze Boney-M szerzeményt, hamen a teljes Frank Farian életmű pályát is gyüjtöm. Minden más gyüjtögető emberkét műkedvelőnek tekintendő. (Ez nem az én személyes véleményem, ez egy szakma véleménye!!!) Ebből ki indulva az, hogy gyüjteményed több szinten is hiányoságokat mutat, sajna az én szakmám szerint csak mükevdelő lehetnél.
Kár....
Nem hiszem, hogy rossz gyüjtő vagy, nem hiszem azt sem, hogy rossz emberke lennél, s az a meglátásom, mindem reakciód, csak védekezési reakcióból indul ki, s mivel én így gondolom, haragudni, vagy megsértödni sem tudok rád szavaidért. Csúpán egyre kérlek, addig a percig, amig nem tudod milyen korú emberrel beszélsz, tarsd meg az alapvető tiszteletet.
Részemről a vita teljesen lezártnak tekinthető, és le is zártam, hiszen azt hiszem e fórum "lakói" nem bizti, hogy erre a levelezésre lennének épp kiváncsiak...
Úgy hogy bocsika...
-) Trend Boy Hatás