-
SZÍVESEN!
Több dologban is részben egyetértek!
Például igaz,hogy általában majdnem minden szubjektív vagy relatív, kivéve amit általános értelemben normák vagy morális elvek közé helyezünk és elfogadjuk.Mint pl. itt a fórum "alapelvét", ami elsősorban nem a "sztárolásról" szól, hanem az önzetlenségéről, már ha valaki nem csak olvas vagy klikkelget, hanem beleszól a közösségi szellembe bármivel....gondolattal, véleménnyel, zenével,listával, képpel...akármivel.
Az már nem valós szerintem, hogy az az italodisco, amit annak érzel, ez ferdítés vagy csúsztatás!
Neked biztos nem kell mondanom, hogy honnan jött a stílus, de én direkt hangsúlyoztam, hogy klasszikus értelemben és e fórum keretein belül nézzük a dolgokat és a klasszikus italodisco stílus erősen a 80-as évekre koncentrál,hisz akkor volt a fénykora. A 90-es évekbeli és a modernebb, mai (szerinted) "italodisco" már nem sokban hasonlít arra az "érzésre", amiért megszerettük az italodiszkót és inkább csak martketinges fogásra alapozott vérvonalvezetésre jó a kiadók szempontjából, én ezeket már ITALODANCE stílusba sorolom még akkor is, ha régi szám feldolgozása. Tehát ha valami "dance-dancefloor-house-vocal trance" vagy ezek keverékének bármelyikével egybesorolható, ahhoz hasonló zenei alapokon nyugszik, akkor az nekem nem italodiszkó, de szerintem sokunknak sem. De én ezeket is szeretem, gyűjtögetem, csak nem az italodiszkó kategóriában.
Viszont örülök, hogy válogatsz, listákban rendszerezel és legfőképpen a minőségre törekedsz, bár ez 1 hangmérnöktől nem olyan meglepő!
Bár az is igaz, hogy az "információ hatalom" (is lehet), de azért nem gondolom, hogy pusztán egy zenei lista közlése miatt veszélybe kerülnél bármilyen szinten vagy hatalmasabb, értékesebb lennél bármiben is....itt milliónyian láttunk már ezrével is megabrutál nagyságú adatbázisokat publikusat is meg gyűjtőkét is, de mitsem érnek, hacsak nem tudod az előadót vagy szám címét kötni pár akkordhoz...addig csak az is szöveg, hisz azért nagyon kevesen vannak (vagy egyáltalán nincsenek is), akik több tízezer-százerzer zenét pusztán név+címről egyből beazonosítanak (+ a sok álnéves előadó és az egyszámos gyorsan jött méggyorsabban ment típusú zenékről nem is szólva).