-
ha gondolod, szívesen elintézem,hogy akár 1-2 terabájtnyi anyagod is villámgyorsan elérhetővé tegyük!!
bár hivatkoztál rá,hogy neked "majdnem mindened" italo-euro, de szerintem nem csak én,hanem mások is úgy érzik,neked már olyan mennyiségű zenéd van, amit ugyan valóban össze lehet gyűjteni az alatt a 17 év alatt(ha sosem válogattam volna le a trugyit a piaci kínálatból,akkor én is hasonló mennyiségű zenét raktározhatnék-de minek?értelme ennél a mennyiségnél pusztán saját részre erősen kérdőjeles), de az biztos, hogy cirka 20-60000 számnál már vagy fingod nincs,hogy mid van meg vagy sose válogattál semmiből sem, bármilyen szart is adtak ki italonak vagy euronak címezve (és abban nem volt hiány) megszerezted,pusztán azért,hogy "meglegyen".....pl. a super eurobeat és összes alfaja meg a hasonló kiadások 140-160bpm és afeletti förmedvényei 10-30 dal kivételével egy bazi nagy kakikupac, még tök részegen sem nevezném soha italonak vagy euronak,hanem a pokémonon felnövő eltorzult elméjű kis japcsi gyerekeknek gyártott tamagocsis nyivákolásnak,amiért európai ésszel fel nem foghatóan ott még pénzt is adtak....ezért a régi nasgyok (pl: ALEPH) még gyártották is, ha veszik,akkor adjuk alapon.....de biztos nem élvezetből,ami látszik is a zenéken....
és mindezt az érzésem csak erősíti az is, hogy a legutóbbi italo-euro listádban ez a gyöngyszem is benne van:
Schnappi Vs. Gigi D'agostino - Das Kleine Krokodil (Maxi Mix) (3:07)
ez a kis krododilos gyerekdal feldolgozás nálad euro vagy italodiszkó?!
ha nagyon szétszedném a teljes listádat(már ha egyszer felteszed), hamar kiderülne, hogy a klasszikus értelemben és e fórum kereteihez mérten (a sok a duplikációt nem is nézve) a zenéid nagyobb része csak legfeljebb azért italo vagy euro,mert olasz vagy német kiadó dobta piacra. SAJNOS sokszáz olyan hasonlóan italonak vagy euronak hívott cd került már az én kezembe is, amit csak poháralátétnek érdemes használni.
persze megcáfolhatod ennek egy részét,de ahhoz prezentálnod kéne.....addig csak szimpla matematika a gyűjteményed, nem érték!