xnl87ky5.jpg

free counters

• Breki33
    A 80-as évek zenéi

--------------------------------------------------------------------------------

A szombat estémet én is úgy töltöttem, ahogy rajtam kívül még rengetegen az egész világon. Egy igen ígéretesnek tűnő házibuliba készültem. A hangsúly az ígéretesen van...

Mert ugyebár, mint tudjuk egy bulit három dolog tesz igazán felejthetetlenné. A társaság, kaja-pia, és a zene. Koncentráljunk most a zenére. A másik kettőn lehet javítani, ilyen - olyan módon, na de a zenén? Az egy adott dolog, legalábbis tegnap az volt. Én mindenféle zenét szeretek, de azért túlzásokba ne essünk. Ezért úgy gondolom, hogy külön figyelmébe ajánlom a következő oldalt annak, aki tegnap este összeválogatta a társasághoz abszolút nem illő zenéket, ugyanis az átlagéletkor 33-35 év volt.

Ezen az oldalon 1500 videoklipből válogathatunk a 80-as évekből. Csak kiválasztjuk, amit éppen hallgatni vagy nézni akarunk, klikk és ennyi. A világ legjobb dolga, hiszen csak az a zene szól, amit mi szeretnénk hallani. Ki kell próbálni, ígérem senki nem fog csalódni.

http://www.1500videos.com/