xnl87ky5.jpg

free counters

• mflex #12172
    [b]Itt vagyok!
    1.Ugyanis nem csak itt szoktam lógni..
    2.Milyen mindent vásárolok én ?(az állítólagos rare raisins -en kivül)
    3.Hogy jössz te ahhoz,hogy kérdőre vond az én cd-im hitelességét,(Sehogy!!)amit idáig felnyomtam mind eredeti gyári lemez volt.
    4.Nem tudom ,hogy ez a 10-es verzió amit megvettem hamisítvány vagy mi a bánat , de elég jól szól(remélem a sorozat többi tagja is ilyen faxa kis hamisítvány lesz)(jó kiadó ez ruszki cég tetszik!!)
    5.Mi a francot képzelsz te magadról , hogy ha "betévedsz" ide a legtöbbször megpóbálsz kiokítani mindenben,persze idáig mindig alulmaradtál talán ez bántja a lelki állapotodat(nem is érdekel)
    6.Rajtam kivül nem sokan kérték az Attackot, ugyhogy ha nekem raktad fel kár volt.
    7.Mivel nem éppen vagy meggyöző a számomra , ugy gondolom te egy magába fordult ember vagy aki önnön hipotézisét akarja másokra gyakorolni(vagyis rám)ebben az esetben pszihiátria indokolt lehet...
    8.Mivel senkinek nem fogok bizonygatni semmit (legfőképpen neked nem)-ezt a cd-kre értettem-mindenki eldönti , hogy milyen minőségben töltött tőlem zenéket, legyen az 320 vagy épp ape...
    9.Gondolkozz néha el mielőttt valamibe bele ütöd az orrod
    és végül 10!
    Qrvára elegem van belőled te okostóni nyalóka !
    (ha érzés kölcsönös különösen örülök)