xnl87ky5.jpg

free counters

• npp
    Hi, egy sztori a rend kedvéért: kb. 3 éve történt. Akkoriban szerettem volna eladni egy Technics SX-KN 3000 típusú szintetizátort, és apróban hirdettem neten, újságban, égen-földön. Túl sok jelentkezőm nem volt. Egyik este, amikor fölösleges kilóim ellen próbáltam tenni a szobakerékpáromon, és már marhára lihegtem kb. a 10. perc környékén, megcsörrent a mobilom. Mivel a feleségem látta, hogy idegen szám, egyből tudta, hogy hangszerügyben keresnek, szaladt a telcsivel hozzám. Sajna, elvétette a lépést és jól belerúgott a szobabringa aljába. Nekifogott (visszafogottan) jajgatni (ah, aah), míg én a sráccal nagy lihegve megbeszéltem, hogy nem akarom a szintit gitárra cserélni… A nem túl hosszú beszélgetés végén a srác nagyon udvariasan elnézést kért a zavarásért, és további jó szórakozást kívánt… Kb. 10 perc múlva esett le, hogy mire is gondolt!
    Mflex: van egy ex-DJ ismerősöm, akinek több száz kazettája van még a 80-as évekbeli aktivitásából. Mivel engem is lázít az Obi-wan téma, mostanában rádobok egy délutánt és átnézem, hátha… Nemrég kölcsönadott egy szalagot (TDK SA-X), és mivel mind bakelitről van, egész jól szólnak még. Remélem, lesz valami. A másik, amit az el nem olvasott hozzászólásomban (08.25. 06.11) is jeleztem, Lengyelországban is kerestetem ismerőssel a track-et. Jó éjt, szombaton éjjel dolgozom, utána vasárnap reggel főzőversenyen összedobok egy csülök-köröm pörköltet a zsűrinek (és a haveroknak).