fülcsimanó2#110580
Picit vitatkoznék Veled, értem az álláspontodat, csak más megvilágításba helyezném.
"kb 10 ember tartja fenn ezt a forumot a tobbi csak hezital!"
Kétségkívül, hiszen 2006-2007 körül, amikor én mint fülcsimanó1 az sg fórumhoz csatlakoztam, voltunk itt akár 100-an is.
De:
10 ember is remek közösséget alkothat, pl. az én munkahelyem hiába egy 70 Milliárdos cég, az alkalmazottak számát tekintve mindössze 12 fős, mégis 1 remek összetartó csapat vagyunk, közös értékrenddel, közös célokkal, s azt szokták mondani, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség számít.
Twins-től nemcsak azok a dalok jók, amiket a rádiók játszottak / játszanak, amelyek slágerekké váltak, s amelyeknek minden egyes hangját kívülről fújjuk.
Pl. a The Game of Chance vagy a Tonight sem csendül fel igazán a leghallgatottabb rádiókban, ettől függetlenül kiváló zenék!
Nekem összes lemezük megvan, egyiken sincs egyetlen rossz zene sem, kétségkívül, hogy vannak baromi jók, amiket olvashatunk itt a listákon is, de hogy egy csapat minden száma abszolút sláger legyen, nos olyat még a Modern Talking se tudott !!!!
A szavazásos játék szerintem remek ötlet, s ugyanilyen jónak tartom a kitalálósdit is....én már évekkel ezelőtt javasoltam a tematikus fórumozást, s ez mostanra valahogy beérett.
Lenne még egy-két "játékos" ötletem a fórum további felpezsdítésére, de arról majd később.
Amúgy ez a fórum olvasottsága tekintetében jóval több mint 10 fő ám, amikor keresgélek valamit, privát üzenetek tömkelegét kapom többek közt olyanoktól, akiket 5-10-15 éve aktívként már nem látok itt.
A hálás ember nem felejt, s minden ilyen megnyilvánulás azt mutatja, hogy sok hálás (nem írogató, de olvasgató) emberke van azért itt a háttérben.