xnl87ky5.jpg

free counters

• becauseIsaid
    Persze, persze. Én meg tudom, hogy kimondottan kedveled. De mivel szó volt róla, akkor elmondtam. Ha azt lehet mondani valakinek, hogy kedveli ezt azenei stílust akkor tán azt is lehet, ha vki nem kedveli. Ez nem jelent semmi negatívumot arra ki szereti.
    Biztos van köztük olyan is, amit szerettem de nekem ez ilyen mennyiségben tömény egymás után. Az italót kevelem, de szerintem az sokszínűbb világ volt. Meg szeretem a 70-80-as rockot is gondolom feltűnt .
    Személyeskedni meg nem kell azért mert érzékeny pont amikor valakinek épp ellenvéleménye van, mint a mienk. Nem kell támadásnak venni.nekem a "rendszerváltás" idejével kábé egy időben változott az életem, az italó világa is (már ami a klasszikus évtizedet illeti) is akkor volt leáldozóban. Elkezdtem másféle irányba menni, nem nagyon hallgattam a korabeli rádióadásokat már
    Ilyesmire most sincs időm vagy ambícióm, pedig sokszor érdekelnének ezek a tematikus műsorok. Az a bajom hogy nincs lehetőség ezeket bármikor visszahallgatni, amik lemennek egyszer mondjuk a linkelt helyen. Pl. fűnyírás közben meghallgatnám, de nem tudok akkor ilyennel foglalkozni, amikor pont van. Ez van