xnl87ky5.jpg

free counters

• reynaud #108452
    Jól utalsz rá,azonos a véleményem,
    A Discogs, a zenerajongók,lemezgyűjtők számára egy rendkívül hasznos adatbázis és webáruház egyben.
    Azonban ha ez utóbbi lehetőséget nézzük,én úgy gondolom kár volt és felesleges is ezt az adatbázist úgymond felhígítani a digitális kiadványokkal,sokkal áttekinthetőbb lenne ha csak a fizikális anyagok ( vinyl,CD,kazetta) kapna teret,ezekből is sok egykoron kiadott nincs fent,hiánypótlásra vár,miközben egyre gyarapodnak a sokunk számára értéktelen mp3 fájlok listázása.

A digitális kiadványoknak ott vannak a zenei streming oldalak,meghallgathatók,néhányon meg is vásárolhatók ,a zenészeknek pedig ebben a mai digitális világunkban sok lehetőség van azon dalaik népszerűsítésére is,melyeket csak fájlként kívánnak eladni.

Ha pedig egy regisztrált tag a discogs weboldalt,noteszként szeretné használni,én erre azt a lehetőséget kínálnám hogy favoritként megjelölhetné azt a lemezt,korongot,kiadványt, melyről mondjuk van egy másolata,de ennél többet semmiképpen.
    Jelenleg is látok egyébként opciót arra hogy egy tag jelezze a többiek felé ,mit,miért stb ... így volna hiteles és korrekt mindenkitől.
    Ennyit tőlem ehhez a témához,amit én nem szeretném ha tovább pörögne.