xnl87ky5.jpg

free counters

• ItaloMucsacso70
    Kedves Adrián!

Mint ahogy írtad is . A "Discogs a valódi gyűjtemények és gyűjtők bibliája" IS !
    Ugyanis nem ismerek ma jobbat ahol a a legegyszerűbben és leglátványosabban , informatívabban lehet gyűjteni adatokat megjelenéseket vinyl maxikról , CD-kről vagy akár digitális kiadványokról bár ez a legritkább.
    Valóban impozánsan fest a fennlévő "kollekció" mert hogy a maga formájában az is!

Azt írod "Sokakat meg lehet vele téveszteni."
    Nem volt szándékomban se megtéveszteni , kárt okozni, azzal hogy mertem regisztrálni és vettem a fáradságot hogy végignéztem és egyenként megjelöltem azokat a kiadványokat amik megvannak nekem akár csak rip formájában. sajnálom hogy nincs olyan opció hogy "csak rip"van belőle!
    Lényegesen könnyebb a beazonosítás mint hogy jegyzetbe irkáljak akár csak egy Want listát .
    Talán ott hibáztam hogy nem néztem át a beállításokat és nem vettem ki azt a bizonyos kettő pipát amit most megtettem a későn érkezők nagy bánatára.

Warezolás nálam nem azt takarja hogy külföldi gyűjtők és akár igen, a ti gyűjteményetek egy részének a vinyl ill. CD ripje.
    Mert bizony ebben a ti nagy magyar gyűjtők ( neveket nem sorolnék ) rippje is benne van jó pár tucat , ha nem pár száz maxival.
    Pénzért lemezbérlés, talán ismerős lesz valahonnan neked is?

Jól tudom hogy régóta szálka vagyok a szemetekben , és számotokra semmi értéke egy ilyen "kollekciónak" viszont vannak
    akik ennek is rettentően örülnének. Nézőpont kérdése.
    Pl: 700 New Italo Maxi Vinyl rip nem netes beszerzésből az nem olyan rossz arány.

Tudod az aljas dolog az lett volna ha szépen elkezdtem volna felpakolni különféle oldalakra , torrentre ami tőled vagy akár Wind-től származik.
    De minden egyes rip mögött ott van egy azonosító hogy ilyen még csak véletlenül se történhessen meg.

Most pár szót Wind-nek is.
    Nem kívánom én a Feszty-körképet és még csak a such a shame dolgot sem veszem magamra, mivel hogy minden egyes bejelölt kiadványhoz tartozik egy jóféle rip is.
    Viszont beszerzek minden létező kiadványt amit elterveztem. Ez idáig is így volt és eztán is így lesz.
    Ha még mindig az fáj hogy egy videóhoz felhasználtam a Squash Gang lemezeid borítójának képét akkor azt nagyon sajnálom hogy nem kértem engedélyt tőled és csak utólag értesültél róla.
    De ha az bosszant hogy distribution létedre előbb jutok hozzá az új kiadványok maxter anyagához mint ahogy te megkapod a megjelenést szétosztásra , hát ez van.

UI: Minden tiszteletem azoké akik fizikálisan gyűjtenek pénzt időt nem kímélve a kiadványok felkutatására.
    Én egy másik utat járok mert engem a vinyl "birtoklási" vágya nem mozgat , a rip elkészülte után el is szoktam őket ajándékozni.
    Mint ahogy ezzel is azt tettem.

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2020.06.30. 14:43:33