xnl87ky5.jpg

free counters

• fülcsimanó2
    Tommy Gold is nagyon jó valóban, youtube link valóban nincs hozzá, de a CD nekem eredetben megvan, fel tudom tenni lossless, ha kell valakinek. Teljesen szuper gitár zenék vannak rajta, olyanok, mint a Ricky King.

Amúgy Bohlen-nek a Modern Talking előtti munkássága is igen figyelemre méltó, én ebbe is beleástam magam anno.
    Igaz, rengeteg zenéje németül volt még '85 előtt, azok inkább a régi sláger vonalat képviselték és nem a diszkót.
    Thomas Anders is így indult, és rengeteg előadót szponzorált Bohlen különféle német slágerekkel, akik német nyelvterületen akkor már nagy sztárok voltak és már kicsit kiöregedőben is voltak, pl. Rex Gildo az egyik aki eszembe jut.

Később Al Martino-val és Engelbert Humperdinck-kel is kiváló albumokat készített. De azok már a Modern Talking után voltak.

Persze ezek csak azoknak tetszhet, akik elfogadják a modern nyolcvanas évekbeli diszkó és a hagyományos deutsche schlager ötvözetének hangzását. (Nem bírja mindenki...) Viszont mindent, amit angolul csinált, azt szerintem Európa szerte el lehetett adni.
    A németeket már kevésbé, Talking előtt és Talking után is. Lásd a tehetségkutatós zenéit a közelmúltból, értékelhetetlenek....

És amúgy azok a zenék sem elhanyagolhatók, amiket a saját énekével különböző álneveken adott ki még a Modern Talking előtt.

Pl.

Ez volt az egyik legjobb szerintem:

Steve Benson - (You're A Devil With) Angel Blue Eyes 1981