Ezen a CD lemezen nagyon jó minőségben szólnak a zenék,akinél ez rosszul szólna annak hi-fi rendszer cserét ajánlanék.
Persze a vinyl minőséget nem éri el,viszont nincs sercegés,kattogás s egyéb vinyl zajok,amik a leharcolt agyonhasznált bakelit lemezek jellemzői,s mely jelenség számomra nagyon zavaró!
Kisebb vagyon ezeket új,illetve közel új állapotú vinyleken beszerezni,én megelégszem a CD minőséggel.
Anno ezt a formátumot választottam gyűjteni,nem fért bele a feszes,elfoglalt mindennapjaimba a vinyl lemezekkel való ("10-20 percenként felugrálok lemezt cserélni" akció! ) ...ez elsősorban disc jockey-nak való szórakozás!
Én azokat a zenéket vásárolgatom vinylen melyek csak azon elérhetők,ezek brutál áron cserélnek gazdát,maga az italodisco stílus ahogy azt Musachy is bölcsen megjegyezte nemrég,túlárazott a piacon vinylen!
Egy ilyen lemezt 1992-ben szerezni még nem volt egyszerű dolog,nem volt internet,kattintok párat és megvásárolom,rosszabb esetben letölt opció,fals lossless-ben ruszki warezéknál!