xnl87ky5.jpg

free counters

• Zephyr Retiring
    Ismeritek azt a hipotézist, hogy minden összefügg mindennel?

Amikor ezt az ABBA slágert ajánlottam 3 napja, volt még egy dal ami erősen a fejemben járt,
    szinte ő is lett a befutó, de aztán mégsem...pedig éreztem valamit...

A másik befutó (szerintem is) egy örök karácsonyi klasszikus az egykori Wham! formációtól,
    az Utolsó karácsony, vagyis a Last Christmas.

Hölgyeim és Uraim, aki még nem hallotta a hírt, azokkal mély fájdalommal közlöm:

Elhunyt George Michael. Emléke és zenéi már örökké velünk lesznek. Köszönet értük

Több mint 4 évtized alatt 100 millió album feletti lemezeladást tudhat magáénak. És ez a szám mostantól már csak emelkedik majd...

Jó a rosszban talán annyi, hogy szó szerint csendben örökre elaludt.

Az idei karácsonykor szinte ugyanakkor távozott 68 évesen Rick Parfitt is, aki
    a Status Quo angol rockzenekar gitárosa és dalszerzője is volt.

Ezért hát szóljon most (az ABBA mellett méltó helyen és időben)
    az öreg George-tól minden idők egyik legjobb karácsonyi slágere a Last Christmas.
    Ami szó szerint az utolsó karácsony lett neki, nekem meg a második dal ami eszembe jutott 3 napja:

És utána meg adjon erőt mindannyiunknak a Status Quo egyik legnagyobb sikere is a Most Vagy a Hadseregben! is...
    Mindketten nyugodjanak békében. Lelkük már egy "új" seregben van....mostantól...

Jövőre kevesebb szomorúságot és több jó zenét.
    (Igaz, hogy a legjobb zenék már majdnem mind megíródtak a 80-as években...)....szerintem...

Ne feledjük: a halál csupán egy állomás.
    Utána úgyis jön valami más..
    (szerintem jó, de higgyen mindenki amit akar)

Have a nice day for everybody

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2016.12.26. 07:16:55