xnl87ky5.jpg

free counters

• cucurbia
    Nos,örülök,ha ennyire pozitivan emlékszel erre az időszakra.Bevallom én is,megélve az azóta a médiában történteket.1995-ben egyébként vezetőváltás volt a Danubius ban,egy ideig még nekem is felajánlották a zenei igazgatói/főszerkesztői állást,de akkor más okbol kifolyólag nem tudtam elvállalni,igy aztán nem én lettem,hanem jött a Szabó Tamás...és a többit már tudjuk.Meg hát 1996 után beindult a Selektor nevű szerkesztőprogram,igy egyre kevesebb olyan müsor volt ahol lehetett még önállóan szerkeszteni.(ebből is voltak komfliktusaim,mert ahol lehetett én partizánkodtam)
    A Tini kivit mindketten szerettük,ezt is mőár leirtam többször,a leveleket én vittem haza,anyám felbontogatta aleveleket,összeállitottam hogy mi legyen,kitaláltam uj blokkokat és ha az Andinak tetszett(99%-ban igen) akkor bevezettük.Igyekeztem ugy összeszedni a zenéket,hogy lehetőleg mindig olyt adjunk,ami más müsorokban nem forgott,max ha valamit nagyon nagyon sokan kértek akkor változtattunk ezen(ez volt a hét kérése rovat).Rendelkezésemre állt a saját cd gyüjteményem,az egész Komjáthy tár, a Danubius saját zenetára és volt olyan is,hogy ha egy dalt kértek és nem volt meg akkor addig jártam a város,mig valakitől nem tudtam megszerezni.Andi max az elhagzás sorrendjébe szolt bele,illetve ragaszkodott ahhoz hogy mindig valami maxival kezdjünk,mert szokása szerint mindig elkésett a kezdésről.))
    A Komjáthy szombati műsora hasonlo módon készült azzal a kivétellel hogy ott azért 80% ban ott helyben a Danubius saját zenetárábol is teljesithető kivánságok mentek,azonnali telefonos kéréssel,nem ugy mint most ahol csak egy előre megirt listárol lehet választani.
    Egyébként a Tini kivi utolsó adását anno rögzitettem valamikor egy-másfél évvel ezelőtt.Folyt...