xnl87ky5.jpg

free counters

• reynaud #100611
    Szia Fülcsi !

Egy szűk órám mindennap van arra hogy zenehallgatás közben néhány hozzám eljutó zenékkel kapcsolatos infót tovább adjak, igen jól látod megpróbálom életben tartani a zenefórumon ezt a topicot!

7-8 évvel ezelőtti pörgésnek sajnos én nem tudtam részese lenni,akkortájt a munkám nagyon lefoglalt.
    Így utólag ha visszalapozok sokaknak tudtam volna a keresett zenékben segíteni,a 80s évek vége óta folyamatosan vásárolgatok lemezeket,nagyon jó beszerző kapcsolataimnak köszönhetően a 90s évek végére az általam ismert 80s euro-italo disco zenék jelentős része a gyűjteményemben volt.

Viszont minimum 2 tucat 80s disco zenét sorolhatnék amiket lehet a mai napig nem ismernék ha nem volna ez a zenei fórum!
    Néhány tag italodisco ismereteire illetve első rangú zenei ízlésére rajtad kívül is rácsodálkoztam,bár nem szabadna neveket említenem ( Wind 67 , DJ Adrián,Sanyo71 ) tényleg elképesztő mennyit tudnak erről a zenei stílusról.

" Pont ez a listázgatás is jó lenne arra, hogy egymásnak olyan ismeretlen zenéket mutassunk meg, amikre talán nem leltünk rá még. Még most is, így harminc év távlatából is előkerülnek olyan zenék, hogy csak na!!!
    Olyan hatalmas volt a kínálat, hogy mindent ismerni lehetetlen.....

Teljesen egyetértek és ilyen szándékból is kértem írjatok listákat.

Az biztos hogy a néhány évvel ezelőtti pörgés nem hozható vissza,sajnos nem magyar zenei fórumokon is az ittenihez hasonló a helyzet,egyre kevesebb a hozzászólás.
    Próbáljuk meg .... rajtam nem múlik.