Építőművészet
 • akos
  #33
  ezzel teljes mértékben egyet tudok érteni - de ugye te sem vitatod, hogy NEM:)minden településen, vagy azok környékén szaporodnak *goNbamód* az olyan vagy ahhoz hasonló építészeti koncepciót tükröző házak, mint amilyen az alábbi mosonmagyaróvári sorházé...

  belinkeltem ide, mert előremutatónak (hazai viszonyok tekintetében) és igényesnek tartom - de távolról sem jelenti azt, hogy úton útfélen az ilyenek építését tartom kívánatosnak.

  és a továbbiakban: igyekszem majd nagyon heterogén módon összeállítani a topic tartalmát - egymástól nagyon eltérő stílusokat, akár végletesen elütő építészeti gondolatok által tervezett házakat megmutatni.
  nem feltétlen azért, hogy itt, ma, magyarországon ilyeneket kell(ene) építeni, hanem azért, hogy legalább egy maroknyi ember (aki reményeim szerint néha-néha betéved ide), lásson ilyeneket is... hátha legalább egyikükben megfogan majd az igény valamikor, hogy ne a szomszéd kőbabáskorlátos alpesihódfarkús házát másolja le hanem innen 1-2 elcsípett ötletet.
  tudod, egy fecske nem csinál nyarat - de egy kutya megmentése már üdvözítő cél volt ahhoz, hogy egy topicot bezárassunk... a világmegváltást is kicsiben kell kezdeni ;-)