• mittu
    #4
    Húú erről mennyit tudnék írni...
    Szakmai suli ötödévére járok. A helyzet olyannyira katasztrófális, hogy 1992-es dolgokból írunk dolgozatot egy olyan tanárnál, aki a powerpointon kívül máshoz nem nagyon ért.
    Csak egy példa: 12es osztálylétszámból kb 5-en tudnak weblapot szerkeszteni. A webszerkesztést tanárunk úgy "tanította", hogy letöltette velünk az egyébként remek Putrawriter nevű magyar programot, melyben html-ben szerkeszthetünk. A letöltésen kívül több nem történt, elmélet órán talán 2 alkalommal mesélt arról, mi az a head, mi az a font, ... Olyan, hogy táblázat, fel se merült. Olyan sem, h dreamw, flash, ... de azért a szakmai fél évből kb 10 óra gyakorlat a powerpoint varázsáról, fantasztikus lehetősgeiről, sokoldalúságáról, könnyed használhatóságáról szólt. Készítettünk bemutatót a winzip lehetőségeiről, a malware programokról, …
    Én szerencsés helyzetben vagyok, mivel érdekel a számtech, utána nézegettem dolgoknak, webszerkesztős munkám is volt már. De van olyan osztálytársam, aki valamelyik nap felhívott, és megkérdezte, mi az a PCI. Mert hamarosan vizsgázunk, és nem árt tudni…
    A fent leírtak csak az oktatás töredékére vonatkoztak… vannak érdekesebbek is, de ilyenekről nem nagyon beszél ember fia:)
    Az iskola nevét nem írnám le, de leendő felvételizőknek ajánlom, az Árkád környékén lévő iskola mellett ne állítsátok meg a kocsit apuval, mert felesleges:)

    Üdv