Mozilla Thunderbird
  • Garfield
    #1351
    A másik lehetőség - ezt egyelőre csak fejben futtattam el, a valós bizonyítás rád vár -, hogy létrehozol egy új mappát a TB-ben, majd annak a tartalmát lemented és a Disk Management-ben ahhoz a mappához felcsatolsz egy másik meghajtót vagy másik meghajtó mappáját, és oda másolod be a TB által létrehozott fájlokat. De hosszabb távon így sem látom fenntarthatónak ezt az állapotot a méretnél fogva.

    Szerény véleményem az ilyen levéltárolásról: több, mint lesújtó.
    Ez a lustaság tipikus esete: a 4 GB-os inbox méret ugyanis azt mutatja, hogy a kedves használója arra nem vette a fáradságot, hogy legalább valami atombuta szisztéma szerint - pl. évente lementi <ÉVSZÁM> mappákba - szortírozza a leveleket, hanem egyetlen egybe ömlesztette az egészet. (Abba már bele sem merek gondolni, hogy mondjuk téma vagy feladó szerint szétdobálja, a szűrők használatáról pedig csak sóhajtozva álmodozom.) Ha ugyanis szortíroz, akkor az újabb mappát és újabb 4 GB-ot jelent.
    Ilyenkor azért eszembejut, hogy a cégeknél max. párszáz MB-os fiókokat szoktak adni a munkavállalóknak, és érdekes módon mindenki egész jól elvan ekkora mérettel is...