1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!

SG.hu Discord
  • Ulthanito
    Még egy dolog kikívánkozik belőlem, aztán részemről lezártnak tekintem a témát. Csak a korrektség kedvéért:

"nem szokta csinalni rendszeresen, folyamatosan, visszateroen - sot kb soha"

Én bírom Mobyt, de azért visszaolvashatsz egy-két évre, milyen agresszív, durva, személyeskedő hozzászólásai voltak főleg Darky irányába, töménytelen mennyiségben, illetve, hogy a stílust szóvá tették neki többen is. Hát ennyire soha. A korrektség kedvéért hozzátartozik, hogy néhány hónapja csavart a stílusán pozitív irányba, sőt, amilyen meglepő, a prohardveren egy teljesen más szellemiségben fórumozik. az SG inkább a "dühöngője".

"- nem huzta tul, kitombolta magat es nem folytatta, nem reagalt a tovabbi butasagra, nem tolta tele a topicot a szemelyes cuccaival, hanem azonnal visszatert ontopicra"

Én sem húztam, szóltál, arra válaszoltam, amit mivel kellemetlennek találtál, ki is töröltél nyomban, egyből témát váltottam, és bádoghoz nem szóltam utána.

"- mindezt sajat magatol, tehat abbahagyta sajat kutfobol, nem kellett ovobacsit jatszania senkinek."
    mert nem volt, aki rászóljon, magad írtad, kb. 2 napig nem voltál.