• Zenzo
    Szev to all! Mit is ... először is a AOE III-ról. Hát már nagyon vártam, és a képek alapján még inkább várom. Az Age I után a screenshotok alapján az Age II is gyönyörűnek hatott, és tessék. Egyenlőre az Age II a király, ez tény. Játszottam már nagyon sok játékkal, Settlers I, Dune 2, Warcraft-tal kezdtem anno. Aztán ott a Dungeon Keeper (az első stratégia-rpg kombináció). Talán az egyetlen játék, amivel kb. ugyanannyit játszottam, mint az Age II-vel. Nekem tetszett a Majesty is, fantasztikus játék lenne elgondolás alapján, de a megvalósítás nem sikerült teljesen. Ide kell azért írnom, hogy nagy Rpg-s is vagyok, a Might & Magic sorozatot az 5. résztől mindet végignyomtam, nem is egyszer, stb.
    Azzal egyetértek - archkoven - hogy a 2D-s, spritekokból felépített karakterekkel sokkal jobban játszható a játék, s szerintem ugyanolyan szépek, mint a polygonokból felépítettek. A 3D "csak" a körítésnek tesz jót, az viszont vitathatatlan, hogy gyönyörű játékteret lehet generálni. Remélem az Age III lesz az első, aki sikeresen egyesíti a 3D-t a játszhatósággal. Az AoM nem rossz próbálkozás ebben az irányban.
    Amúgy az Age II hálóban verhetetlen.
    Azt hiszem, mindent leírtam. A stratégiákról és egyebekről nem írok, mert minden játék más és más, mindnek van előnye és hátránya, mindenhol van egy-két blőd marhaság, ami egészében ront a játékélményen. (sz'tem az AoM pop-limitje nagyon el lett találva. Amúgy Arckoven: házból az Age II-ben igaz, hogy annyit építettél, amennyit akartál, de a pop-limit az pop-limit, attól több egységed nem lehetett, kiv. persze az áttérített egységeket, de azoknak meg nem kell ház)