• Pöty
    Az tény hogy 1v1-ben domborodik ki az AoM, mert minél többen játszanak annál jobban háttérbe szorul a játékos tudásszintje. És a pop-limit miatt egy nagyon erős játékos nehezen ver meg két jó játékost. De azért nem lehetetlen ;).

Hősöket nem kell ápolgatni mint warban és kimondottan csak a görögöknél vannak hősök.

Az hogy egy harcielefánt vagy egy kolosszus nem ugyanannyi poplimitet vesz le mint egy lándzsás az szerintem reálisabb mintha ugyanannyit venne le.

De neten főleg 1v1-es csaták pörögnek és ott nagyon-nagyon kell figyelni mert könnyű elszúrni a már említett sok tényező miatt. És ezek a meccsek nem tartanak sokáig általában. 3., 4. kort gyakran meg sem lépik az emberek de ez attól függ kivel játszol és mi a taktikád. Nemhogy titánt ásnának mint ahogy azt valaki írta, nagyon nem jellemző a titánozás és például soha nem ások titánt.

Sosem éreztem a gazdaságot kiherélve, kő helyett bejött a fervor és mivel erősen limitált a poplimit okosan kell beosztani mennyi a katona/termelő arány. Farmolni meg nem sok embert látsz a neten mert a vadászatból ezerszer jobban jön a kaja és inkább arra kell odafigyelni melyik paraszt mit csinál és hol, minthogy minél több farmot építs. És mire elfogynak az állatok már vége a partinak... :) Tény hogy ha nekiállsz minősített meccseket nyomni a neten 1v1-be utána más szájízzel játszol 4-8 játékosos meccseket.

Szerintem 1v1-ben nem lehet überelni. Szerintem...

Egyébként nagyon szeretem az AoE sorozatot de az AoM szerintem sokkal öszetettebb és több gondolkodást igényel.

Na nem áradozok tovább, csak meg akartam védeni mert szerintem nagyonis fasza!