előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
countrygirl #5628 Nekem bejön Shania új száma, leginkább a szöveg miatt...na és mert ennyi év után mindennek örülök ami Shania és új. :)
De még ennél is jobban bejön Martina új száma: One Time! Októberben új album! :D
http://www.clear99.com/martina-mcbride-combines-country-music-with-nascar-in-new-music-video/
A CMT Music Awards-ot nem ajánlom senkinek, alig nézhető szerintem. Sok mindenre vevő vagyok, de jó pár dal abszolút hamis volt...vagy az én fülemmel van a baj.
Talán Luke Bryan és Lady Antebellum volt a legjobb az egész estében. Kid Rock-ot még mindig nem értem hogy mit keres ott...A Big & Rich "visszatérésén" nagyon meglepődtem, sose gondoltam volna hogy ők újra együtt. Justib Bieber és Rascal Flatts----hááát. Rascal Flatts úgy magában.. na az igen! A Band Perry nagy csalódás volt...szerintem borzasztóan hamis volt. Na de nem is ragozom..
A legfrisebb angol slágerlistán nagyon meglepődtem... úgy látszik legalább ott a rádióknál hódító körútjára indult a country. Na és reméljük egyre többen lépnek majd fel Londonban. :)