előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • Nashville
    Úgy hallottam, valaki The Mavericks- et fog szilveszterkor hallgatni... Jó zenét játszanak! A frontemberének Raul Malo- nak és Trisha Yearwood- nak van egy közös számuk: "Something Stupid", ami egy ismert nóta és nagyon jól hangzik a szájukból!
    A The Maverick- ről még annyit, hogy az egyik kedvenc számtól, a "What a Crying Shame"- től elszorul a torkom, mivel az volt az utolsó klip a CMT- n, azóta adásszünet. Ez a szünet elég hosszúra sikeredett, amiért nem fogok sohasem megbocsátani az illetékeseknek! Még szerencse, hogy van az Internet, ami táplálja a Country- ra éhezőket!

"Nash! Nekem már van Sonny Burgess és Tobias Rene CD-m! :-)"- Igen Kirus??? Neked is megvan már a betevő falat erre az évre! Fogadjunk, már meg sem bírod számolni mennyit gyűjtöttél be! Már én is hiányoltalak!

Countryboy! "Kirus nincs itt ha én nem vagyok itt, de most hogy visszatértem ő is jöhetne már...hogy vagy béjbe????" Hallatlan! Ezt a magabiztosságot...!!!
    Kirus ez megcáfolandó!

Countrygirl! Örülök, hogy megismertettelek Gil Grand- al. Countryboy kis pacsirtája is nagyon jó, Aleyce Simmonds. Sőt Alecia Nugent is csúcs! Eddig jutottam ma este!