Valóságshow !!!!4
 • Panzermeyer
  #34
  "egyébként a magyar szürkeállományt nem lesz olyan egyszerü legyöpösiteni" - háháháháháháháháhá, LoL, Broáf, Kunc-kunc, Nyehehehe, Wííííííííhihííííhíííí :DDDD

  Ember, a hülyítés már kormányzati szinten megy, ugye nem gondoltad komolyan? :D
  Már előre látom a szegény Gipsz Jakabot, hogy elvégzi az általános iskolát jelesre, miközben azt se tudja mennyi 2x2, de nem szabad megbuktatni, mert az árt a lelkének. Középiskolában nem érettségizik történelemből, mert a történelem ismerete nem is olyan fontos. Leérettségizik 2-esre, de csak azért, mert a nevét csak 8 helyesírási hibával tudja leírni (Puncs Gizinek csak azért 4-es, mert ő hattal tudja ugyanezt). Ja, és mellesleg füvet szív úton útfélen, mert addigra már legális lesz. Felveszik egyetemre, mert oda már 1.3-as átlaggal be lehet majd kerülni. Lediplomázik, és 8 évnyi munkanélküliség után (miközben végig a szülei tartják el, mert ő elmegy a haverokkal minden este bulizni), végre kap egy állást egy cégtől, amelyik lekvárkaszálással foglalkozik, de ő csak másodállásban lesz léhűtő (ez egy olyan ember, aki naphosszat hűti a különböző leveket).

  Gipsz Jakab és Puncs Gizi idén fejezik be nagycsoportot, nekik készül ez a műsor. Igaz, hogy még bambán bámulnak ki a fejükből, és értelmi szintjük annyi, mint egy tál bablevesnek, de már tudják mi az a pornó, szépen ki tudják mondani, hogy bazmeg, szerintük melegnek/leszbinek/biszexuálisnak lenni tök cuki-muki és olyan jó dolog. Továbbá pofán finganak bárkit, akit jólesik, és ha felnőtt emberek lesznek teljesen kiborulnak majd, és elkezdenek picsogni, ha a szüleiket nem látják majd fél napig, mert benne lesznek a Való Világ 495 -ben.
  De ez még mindíg nem elég! Miután a közönség természetesen kiszavazza őket meghívottak lesznek a következő Kólika - A Bebeszélő Show műsorban, ahol mindenki befog szólni nekik, mert a téma az lesz természetesen, hogy "Ma beszólok Dzsélyknek és Gizigirlnek". Mikor szerepeltek már mindenhol fél éven keresztül, és az ég világon senki nem kíváncsi rájuk, két lehetőségük lesz. 1, vagy kapnak FarkShow/zenei műsort amit nem fog nézni a kutya se (node ez kit érdekel?) 2, átmennek a konkurenciához, ahol mégjobban elássák magukat a sárga földig v. hülyét csinálnak belőlük.

  Na... izé... tök jó nem? :)

  Ja, és bocs Shadow ez nem ellened szólt, csak a népbutítás ellen. :)