Mindig megmosolygom, mikor egy mar kb 4-5 eves konzolon vitatkoznak az emberek :)
De megis akkor hazamegyek, beteszem a PS2-mbe a MGS3-at, es aztmondom, megis van ebben a gepben meg mindig vmi, amivel PCn nem talalkozom :)))))
Egyebkent HDTVn (mondjuk egy Philips Pixel Plus TVn) mar megint maskepp neznek ki a jatekok...
A minap jatszottam rajta, es pl az XBoxos Cronicle of R. normal 100Hz-es TV beallitason full homaly (folleg a tavolabbi pontok), nagyfelbontason pedig full eles, csili-vili...
(persze igy jobban kijon a gyengebb felbontas, es a kisebb antialiasing)
Es itt meg megemlitenem azt, hogy PCn meg kvara idegesit, hogy vannak jatekok, amik kva jol vannak optimalizalva, es iszonyat jol futnak a gepemen (egyebkent egy erogep :), es vannak, amik nagyon szarul...
HA mondjuk ket jatekot kene emlitenem, amelyen nagyjabol 1 motorra epulnek, akkor az a HL2 es a Vampires lenne... mig az elso fullban muzsikal, addig a masik fullban 'akad', raadasul meg szarabbul is nez ki...
De pl most idegesit az EQ2... En nem tudom, hogy mi a jateknak az 'idealis' kovetelmenye, de meg olyan emberrol nem hallottam, akinel faszan megy...