Laci#37
A másik Longhorn-al kapcsolatos dolgot igazoló kis "szellemesség" pedig ez:
"További fontos kérdések: meggyőzni a vásárlókat a Longhorn létjogosultságáról...A Microsoftnak továbbá meg kell győznie a vásárlókat, hogy megéri leváltani a korosodó szoftvereket, és az újabb verziók jóval több funkciót kínálnak elődeiknél..."
Nahát erről is sokszor ejtettünk már szót. Ennek fényében kezdem érteni miért a nagy winfanok lenéző hurrogása, amikor megtudják valakiről hogy az XP-nél régebbi win-t használ.
Egyszerűen, mint a szövegidézetből is kitűnik, azért mert az m$ (most már ki is mondta, vagy esetleg elszólta magát) érdekeit ez szolgálja. Nem a miénket, felhasználókét, hanem az m$ anyagi érdekeit!
Csak aki nem akar rájönni az nem tudja... innentől nekem a minőséget ne is említse senki a windózzal kapcsolatban, mert harsány röhögés jön rám!(nem véletlenül)
Ami az idézet utáni részt illeti, annyira undorító volt, hogy azt már nem másoltam ide...
És persze újra megtudhattuk hogy az elsődleges cél sokadszorra is a konkurrencia elleni harc és az erőszakos profitszerzés. Ezekután nem értem még miről vitatkozunk egyátalán a windózzal kapcsolatban...