kicsit hulladék unalmas minden tévéadás, rádió...
  • Tetsuo
    #14
    Most néztem.. a TVben szar minden mint mindig (talán a MTV1 kivétel).
    A rádiók közül a Bartók az egyedüli színvonalas, dehát ott csak klasszikus muzsika megy..
    a Kossuthon és a Petőfin gondolom nyomorékok, hajléktalanok na és persze cigányok karácsonyáról beszélgetnek egymással rohadt unalmasan de baromi okos emberek, közben megemlítik a vidéki színházakat is. A Petőfin néha lejátszanak 1-2 magyar pop-rock számot is egy konzervatív kívánságlista alapján.
    Az un. országos kereskedelmi rádiókban (Danubius, Sláger..), továbbra is az AgymosóTOP-Twenty megy éjjel-nappal, a 'zenénél' valamivel több reklámmal és szignálokkal. Emellett sajnos gyakori h utcáról felszedett, valóságsóból jött igazgató ribanca próbál megszólalni v éppenséggel TVből kirúgott műsortvezető (talán kőműves) emberek poénkodnak a maguk módján.
    A BPi kereskedelmi adók többsége hasonlít az országosokra; néhány, kis különbséggel pl agymosó pop helyett agymosó pszeudóhouse-t játszik.
    A Tilos, hát jó rádió (mégjobb lenne ha nem lenne mindig vegyes stílusturmix, meg az igazánmegmondó esszdéesszes). Idén karácsonyra is biztos kitalálnak vmit a fiúk. :)
    A vidéki rádióknál néha fellángol vmi újdonság sztán süllyesztőbe kerül mert rájönnek hogy az agymosott birka nép ezt már nem érti s ők is a pénzt kezdik számolni, sztán rájönnek h a legjobb ha olyanok mint a Danubius.. (a kulcsszó: übergagyi).
    Interneten viszont biztos van tuti rádió, annak aki ADSLlel nyomul.. Itt lehet választani: Örmény népzene, Japán tradícionális v a pár éve divatos Jpop, lágy techno, kemény techno, igazi house, gagyi house, chill out, jazz, beszélgetős.. akármi. Persze rengeteg a szemét itt is, de ezt nem muszájból hallgatod s ezt tudják a szerkesztők, ezért próbálnak innovatívak, kreatívak lenni.
    Otthon, műsor az van (legalábbis nálunk). A meló mellett bevásárlás, takarítás, veszekedések.. azért remélem Szenteste (vagyis ma) ha megjött a Jézus, leülünk 1et társasozni.