• BlackRose
    Igazad van, de hozzátenném, hogy pl. egy MS Small Business Server környezetben azért a kis cégek is ki tudják húzni az Office-ből a befektetett összeget rövid időn belül, de csak abban az esetben ha igazi integrált és modern munkafolyamat van a cégnél bevezetve, ha pedig van nekik 16 alkalmazásuk, de egyik sem kompatibilis a másikkal akkor az Office telyessen felesleges. Most itt lehet, hogy a következő mondattal lerohannak, hogy Microsoft ügynök vagyok (pedig nem), de a Microsoft megoldásaiból álltalában jó hasznot húz ki a cég (ha kicsi, ha nagy), de csak akkor, ha nagyarányban az MS megoldásokon alapozza a munkáját. Ezért pl. ha egy Small Business Server környezetet telepítünk a cégnél (én pl. már több cégnél segítettem ezt a folyamatot) akkor az eredmény, úgy néz ki, hogy kb. 3 hónap után (amikor a cég már 100% átállt az MS business filozófiára), az Istenért sem akarnak megválni a dologtól, pl. volt eset amikor azt mondták, hogy amióta a Small Business Server - MS Office integrált rendszert alkalmazzák mindent időben érkeznek, nem kell estig maradni az irodában és hétvégén otthon maradnak... persze ez most tulzásnak tűnik, mert itt nem elég csak az Office és a Small Business Server, hanem itt egy ehhez szabott workflow is kell, de ez álltalában magától a környezettől szokott kikristályozódni mint logikus lépések (a munkakörnyezet követeli az embertől, hogy a munkafolyamat szervezett és optimizált legyen) és... na de most már ez messze kimegy a topicból.