• furfang
    Hát ez végre egy kiváló javító patch!!!

A játékból való kilépések már nincsenek. Ez a legjobb ebben az 1.5 javításban.
    Sok korábbi helyzetet kipróbáltam, hajócsatákat, erődharcokat, és egyszer sem lépett ki.
    A régi helyzetet betöltöttem, azonnal kimentettem és azt újra betöltötve játszottam,
    hogy teljesen kompatibilis legyen a helyzet a javításokkal. Így a régi helyzetek is
    jól használhatók.
    Az 1.4 és 1.41 verziójú játék megbízhatatlan volt, az a játék úgy nem sokat ért, a kilépések miatt.
    Most végre hibátlanabbá tették a játékot ezzel.
    Már eleve így kellett volna kiadniuk.

Az is nagyon jó, hogy végre lehet választani, ha egy hajó megtámad, akkor nem kötelező harcolni,
    hanem el is lehet hajózni.
    Kivétel az ellenséges katonai őrjárat hajók. Azok szinte mindig meg akarnak támadni.
    A korábbi változatban kötelező volt minden hajóval harcba szállni,
    pedig ott volt az elhajózás lehetősége, de nem lehetetett kiválasztani.

Azt a hibát is kijavították, hogy az elfoglalt kolóniádon le lehet váltani a kormányzót, hibajelenségek nélkül.

De az a legfontosabb, hogy a játék megbízhatóan stabil, egyszer sem lépett még ki játék közben.

Persze a játékhoz mellékelt DirectX 9.0c van feltelepítve, és a játékhoz mellékelt Adobe Reader 6.0 is és a játék a
    "Program Files" mappába van telepítve. Így már nálam teljesen jó.

Az egyik barátomnál nem a játékhoz mellékelt DirectX9.0c volt felrakva, nála ágyúzás közben egyszer kilépett,
    aztán felrakta a játék saját DirextX90.c változatát és azóta nála sem lépett ki soha.

Úgy látszik a kényesebb játékok csak a saját, kicsit módosított
    DirectX 9.0c programjukkal mennek jól.
    A jól programozott játékok persze bármelyik DirectX9.0c programmal hibátlanul mennek.

Köszi Nalaja!!!
    Hálánk örökké "üldözni fog". :)