tudomány, technika
  • Zsoldos
    #90
    "Aha, szóval ha neked tényekkel ellentmondanak, akkor már a vitapartneredere rá kell hagyni a dolgot mert hülye, nemigaz?"

    Pont az a lenyeg, hogy nem ellentmondtal, hanem az en mondokammal megegyezot mondtal. Mint ahogy a kis osszefoglaloban is ramutattam.

    "Aha, előbb lehülyézed a vitapartneredet, aztán meg segítséget vársz tőle."

    En nem hulyeztelek le szerintem. Azt csak annyit mondtam, hogy arrogans. "Nem érdemled meg az értelmes vitapartnert." "Nem elnne ideje a saját fejeddel gondolkodnod? Hümmm?" "Jobb, ha abbahagyod a tankövismertetést. Ez egy tudományos vitafórum."
    En nem tagadom, hogy talan az voltam, mert feladtad nekem a labdat, es ilyen a termeszetem.

    A segitseggel csak annyit, hogy nem kertem volna segitseget, hanem segitseg lettel volna. Ervelesi hibakrol irtam. Vicces kis tudomanyka epult kore, a mondatok matematikai formalizmusaig is elmegy. Tanulsagos tud lenni.
    No de ez most elegge off, megyek inkabb a fenebe, ahogy javasoltad :)

    "Aha, szóval akkor a vallást vagy az ezoteriát már szerinted nem is lehet tudományosan megvitatni? Imerős álláspont. Bigott és eszetlen, de ismerős"
    Valamit ami nem tudomanyos alapokon nyugszik, miert kellene tudomanyosan targyalni, kulonosen egy topicban aminek cime: elmelkedes a tudomanyrol. A bigott szo is vicces pont ebben a szituacioban.