• Bucser
    Nem sajnáltattam semmilyen filmes céget.... Vagy tudsz idézni mert én erre nem emlékszem:D

Másrészt meg Nemtudom lehet informatikában otthon vagy de gazdaságban nem nagyon:D Mi az hogy erőszakos felvásárlás????? Ezt nem értem... Ilyenről életemben nem hallottam... Ja hogy Megveszik a technológiát pénzért??? Sry de minden vállalat kezében ott a döntés, hogy eladja a technológiát és él utána mint marci hevesen vagy ,megpróbál pénzt kisajtolni belőle... Valószínűleg azok akik eladták a technológiát a M$-nak többet kerestek a licencekből, mintha saját maguk próbálnak széllel szemben vizelni.... HA nem megy nem kell mindig a M$-al szembeállást erőltetni... Igen az tényleg nagy gond hogy mindenhol M$ termékeket oktatnak.... A Baj az, hogy anno nekem egyetlen informatika tanárom sem mutatta meg, hogyan kellene Linuxot kezelnem. sőt az egyetemen sem okítanak linux használatot holott ingyenes az egész és nem kéne a shareware-el szórakozni... Úgyhogy ha majd a kedves linux Guru-k lesznek szívesek azért harcolni, hogy közoktatási intézményben és egyéb helyeken lehessen választani abból, hogy mit akarok tanulni és nam abból áll Linuxosnak lenni, hogy éljen a GNU és éljen, hogy free meg szabadság de kurvára nem tudom, hogyan kéne ezt széleskörben terjeszteni, meg a microfos rendszere fos Nos addig ne beszéljünk összefogásról meg eszméről.... Életemben először tettem fel linuxot (és utoljára) a közelben lévő egyetlen elérhető linuxos embert megkérdeztem, hogy tanítson meg linuxot az első dolga azvolt, hogy megkérdezte mennyit használtam windows-t mennyire értek a géphez és hogy linuxhoz volt e szerencsém. Majd a legelső dolog amit cisnált, hogy szétpartícionálta a viyóimat tönkrevágta az osztott rendszert aztán otthagyott a fosban és ha további segítséget kértem csk annyi válasz jött, hogy nem érek rá... Windowsom amit addig hasznáéltam elbaszódott Linuxom meg nem ment.. erről ennyit.. ezek után én nem fogok egyetlen kedves Linux Usernek sem hajbókolni aztán meg Fórumokon az arrogán "bezzeg a linuxxal ilyen gond nincs és Fújjj M$" beszólások után aztán meg pláne elegem van a magukat görög istennek képzelő Linuxosokból... És sajnos ők nem a többség csakhogy a többség meg nem állítja le az ilyen barmokat...

Dehogy ONtopic maradjunk Én a Zene és Filmiparral kapcsolatban mindig azt mondtam, hogyha igényes zenéket és filmeket gyártanak azt majd fogom és megveszem... de amíg az ilyen mérhetetlen Crap jön ki addig nem fogok aggódni értük és szépen letöltöm a filmeket...