Jötün#70
"Zóval.... Ők fordítanak legalább arra is, hogy kiképezzék az embereket a rendszerük használatára... mikor fogsz tudni Linux tanfolyamra eljárni???? SOHA Mert a drága LINUX szagértőknek fontosabb, hogy a kicsi titkaikat megtartsák maguknak és msztifikálják az egészet ahelyett, hogy megosztanák a tudást... Itt bukik meg az egész OPensource hogy akik tudnának segíteni az átlagfelhsználónak, hogy ne legyen a M$-ra utalva basznak az átlag Userre, hanem elküldik a sunyiba, hogy Láma ezt nem tudod????"
Ezt a hülyeséget honnan szedted?!
Egy linux tanfolyam negyedébe kerül egy winfos tanfolyamnak (voltam mindkettőn, tudom) a linuxos oldalakon meg nagyon korrekt és segítőkész emberek válaszolnak minden értelmes kérdésedre. A picipuha ügyfélszolgálata, meg még épkézláb választ nem tudott nekem adni, már ha egyáltalán válaszoltak.
A monopolhelyzet meg nem piaci verseny, hiszen erőszakos felvásárlásokkal teszik tönkre a konkurenciát, miközben lepaktálnak a politikusokkal (nekik van rá pénzük), hogy az ő termékeiket használják az állami szektorokban és az ő vacakjaikat oktassák alapszinten az iskolákban. És az állam a legnagyobb munkaadó, így te is kélnytelen vagy azt használni amit ő mond. Az meg, hogy mekkora üzletemberek nem nyűgöz le engem néhány winfos rajongóval ellentétben, mert attól még az OS -ük egy hulladék!
A filmes cégeket sajnáltató beszólásodra meg annyit:
A moziba fizetek a jegyért, de ott szolgáltatást is kapok: 500nm-es vászon k*va jó dolby hangzás...stb. Vagy a koncerten:Fény, hang, feeling..stb.
Egy 51 cm-es képernyőn álsztereóban, vagy egy kis ezüst korongról fülhallgatóban milyen szolgáltatást is kapok???!