• Bucser
    Bocs de azt fogom tenni amit eddig is tetek veled:D Ez baromság:D Semminek sem jelképe a Linux mega Windows ugyanis Linuxnak is vannak disztribúciói abba is belebújt immáron a Profit. Te egy utópisztikus álomról beszélsz...

M$ Katonái megilyenek:D:D:D:D Hát behalok hallod jót nevettem rajtad.. Fogadjunk, te ha magyarországon lenne a 8-ak gyűlése kimennél tüntetni a Globalizáció ellen... Tudod az elmúlt 200 évben (és azelőtt is csak nem ilyen hevesen) az üzleti érdekek mozgatták előre a fejlődést és az elkövetkező további párezerben is azok lesznek az igazán lényegesek. HIdd el , hogy az a Pár fiatal programozó akik létrehozták anno az első Linux kernelt ők azóta betegre keresték magukat a disztribúciókkal (mert tuti ők találták ki) És tudod űálmodozni szép dolog, de az álmokat soha nem éred el akármilyen erősen is küzdessz érte küldetést viszont adhatsz a cégednek és azt el is lehet érni .. ezt hívják stratégiának.. a M$ küldetése a "minden lakásban legalább 1 PC" IMO ezt lassan eléri.. az már más kérdés, hogy ezt oly módon látja megvalósíthatónak minden lakásban az Ő általa karbantartott PC van. A nyílt forrssal annyia baj, hogy szép és jó dolog, de aki nem tudja mit keressen a nyílt forrású dolgok között az meg van lőve vele. (én pl abszolút hülye vagyok a linuxhoz és még egy drivert sem tudnék telepíteni rá) viszont egy normális wint bármikor összeteszek és beállítok. ÉS nem tartom magam a M$ katonájának, mivel saját döntésem, hogy egy többszázmillió ember által használt op rendszert használok. ÉS szerintem abszolút offtopic amit írtál:D