• FTeR
    "Egy batch fájl sehol sincs egy shell-scripthez képest."
    nem is összehasonlításra írtam, csak, hogy van ilyen is

"Azt hiszem, megegyezhetünk, hogy az ember nem minden nap vesz új hw-t. Így lehet, hogy újra kell forgatnod a kernelt, de utána pöpec lesz minden."
    persze, de akkor sem kell érteni hozzá és ráadásúl haver átugri valamivel, hogy ugyan próbáljuk ki, akkor sem kell szarakodni vele...

Ha ennyi kivetni való van abban amit írtam akkor boldog vagyok, még is csak megértjük egymást ;)

Természetesen az én nézőpontomból kimaradt a biztonság és a stabilitás (ami egy átlag hóm júzert egyáltalán nem érdekel cserébe a kényelmességért). Azomban egy olyannak aki ért hozzá ezek nem lehetnek gondok. Nekm az XP azóta van fent mióta megjelent és eddig semmi bajom nem volt vele. Egyszer nem fagyott ki (na jó egyszer elfüstölt a videókártya és bejött a kékhalál, meg is lepődtem, hogy más mint a korábbi verziókban, pedig akkor már vagy 1 éve használtam)
    Sem vírus és semmi spy cucc nem kerül fel pedig 1 tűzfal, 1 vírusírtó és a spybot szűrő van fent - ezek elfutnak a háttérben észre sem veszem őket.
    (még a blaster cuccokból sem jött le semmi, csak olvastam fórumakban, meg mindenki panaszkodott, hogy mekkora szívás, pedig én 100%ban a neten vagyok, thx to cabel net, meg a munkám is ideköt)
    (a sokat szidalmazot M$ cucc a hotmail bíztosította nekem, hogy még a hiradó is bemondta mekkor a szívás a spam email meg a vírusos stb. és sorolta a leveleket I LOV U meg a többi, hogy mindenki megkapta és milyen rosz stb. nekem ez is kimaradt, és nem azért mer nem használom az emailom - pedig azt az állítólag hozzá nem értő M$ programozók hozták létre)
    Ha linux guru kipróbálja az XP-t ugyan abba a láma hibákba ütközhet mint fordított esetben csak nehezebb elismerni, hogy én a guru nem tudok bevédeni egy olyan fost mint az XP és inkább elkezdem fikázni igazolva a bizonyítványomat
    Fordítva persze meg az van, hogy a hülye winfos úzer nem tud semmit.
    Ezzel nem minősítek senkit, csak ez az elfogadott mentalitás.
    Megintcsak, minden tiszteletem a korábban már dícsért uraké :)

Azt hiszem elmondható, hogy sz*r rendszer nincsen, csak ember aki nem ért hozzá.