Chelsea Fan Club
-
ChelseaTV Exluzív: Drogba reménykedik
Avram Grant elmondta pénteken, hogy Drogba a múlt héten, a térd műtéte után, elkezdett edzeni. Drogba számára közeleg január 20-a, az Afrika Nemzetek Kupájának rajtja, melyről kizárólag a Chelsea TV-nek nyilatkozott.
"Ez nekem és a többi afrikainak nagyon fontos. A Chelsea-ben a maximumot akarják kihozni a játékosokból. Szeretnék újból játszani, de ez csak a menedzseren áll, hogy szerepeltet e. Jól érzem magamat a sérülésem után, és az is jó érzés, hogy újból edzhetek."
"Én megegyeztem a klubbal és az orvosi osztállyal, hogy elvégezhetik rajtam az operációt. "
Grant azt is bejelentette pénteken, hogy Andriy Shevchenko már kész újból játszani, a sérülését követően újból edzett.
"A következő hónapban a célunk, hogy jó helyezést érjünk el a Carling és az FA Kupában. Azt gondolom ennek fejében tenni is fogunk, akkor is, ha sok sérültünk van.
Forrás: www.chelseafc.com
------------------------------------------------------------------------------
Chelsea - Queens Park Rangers előzetes
Először a hazaiakról:John Terry, Ricardo Carvalho, Claude Makelele, Florent Malouda és Frank Lampard továbbra is sérült, Andriy Shevchenko viszont alkalmas a játékra.
A téli átigazolási szezonban eddig 12.000.000 Eurót költött a Chelsea, a Lokomotiv Moszkvától Branislav Ivanovicot szerződtette, és még egy igazolást akarnak véghez vinni, Nicola Anelkat a Boltonból vagy Dimitar Berbatovot a Tottenhamtől csábítják.
Minden bizonnyal a kezdőben lesz Steve Sidwell, Claudio Pizarro és Scott Sinclair, ezt már Avram Grant is említette a napokban.
A Brantford FC-től visszatérő védekező középpályás, Adrian Pettigrew is lehetőséget kaphat, és a padra ülhet az egyik 1990-es születésű középpályásunk, Sergio Tejera vagy Michael Woods. Utóbbi még nem játszott a nagy csapatban, Woods a tavalyi szezonban a kupákban pár percet már kapott.
A vendégek a 18. helyen állnak a 24 csapatos Championshipben, többek között Buzsáky Ákosnak köszönhetően, aki eddig 13 meccsen 6 gólt szerzett a Queensben.
A hírek szerint nem játszhat Michael Mancienne, a Chelsea kölcsönadott játékosa, mert a szerződése tiltja ezt.
A QPR nagyon megerősödött a téli átigazolási szezonban(és még csak 5.-e van), megvették a Wigantől négymillió Euróért Fitz Hallt, 375.000 Euróért Gavin Mahont a Watfordtól, ugyanennyiért Ephraimt a West Hamtől, és egy 20 éves fiatalembert Matthew Conollyt az Arsenaltól, ennek a transzfernek az összege még ismeretlen.
A mérkőzést sajnos nem láthatjuk a Sport1-en, mert nem sikerült megegyezni az angol kollegáikkal, így csak a Chelsea TV-adja. Marad a www.livescore.com és a chelseafanatics.atw.hu fórum!
Jó szurkolást! Hajrá Kékek!