Chelsea Fan Club
  • Japep

Berbatov inkább a Chelsea-be jönne

"Imádom Londont. Ez a második kedvenc városom a szülővárosom után. Szeretnék egy olyan csapatban játszani, ami esélyes a BL-győzelemre, de Londonban szeretnék maradni. Nem hallottam, hogy az Arsenal érdeklődne utánam, viszont azt mondta az ügynököm, hogy a Chelsea leigazolna. A Manchester United is kiváló csapat, de nem szeretem Manchestert, London viszont illik hozzám, pörgős és fiatalos. Remélemem, hogy oda tudok szerződni, de ha nem, akkor sem bánkódom, a Tottenhamben is remekül érzem magam" - mondta a klasszis csatár.

........................................................................................................................

- Wayne Bridge irány a Liverpool? -

- Sidwell iránt érdeklődik a Sunderland -

- Bridge mellett Ben Haim is távozhat -

........................................................................................................................

Buzsáky levadászná a Chelsea-t

Buzsáky Ákos együttese, a Queen’s Park Rangers hétvégén az angol FA-kupában a Chelsea-vel mérkőzik meg. A magyar válogatott középpályása szerint nem lefutott a mérkőzés.

Bár az összecsapásnak a Chelsea a toronymagas esélyese, a QPR magyar légiósa szerint együttese borsot törhet a Kékek orra alá. Buzsáky Ákos továbbment: csapata a győzelemért lép pályára a világ egyik legjobb alakulata ellen.

- "Nincs semmi vesztenivalónk, ezért nyugodtan lépünk pályára, megpróbálunk minél szebb játékkal előrukkolni. A Premiership és a másodosztály nagyban különbözik egymástól, de ha egy csapat jól játszik a Championshipben, akkor a világ bármely együttesével szemben megállja a helyét. Sőt, néha a másodosztályban magasabb a színvonal, mint az élvonalban. Nincs mitől félnünk, győzni akarunk a Chelsea ellen" – mondta magabiztosan a 25 éves középpályás.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - -
    Berbatov jó lenne...ezt nem lehet elégszer leírni... :D
    Bridge remélem nem megy el, bár megérteném...de ha megy is, csak a L'pool-ba ne! Ben-Haim szerintem tényleg mehetne, már úgy is itt van Ivanovics, ha minden igaz.
    Sidwellt viszont kölcsön kellene adni, nem eladni!

Reméljük Buzsákynak nem lesz igaza...