Chelsea Fan Club
-
Meccs utáni reakció: Ez az, amit elképzeltem!
Grant elmondása szerint a csapat kitűnően funkcionált, és Frank Lampard különösen jó teljesítménnyel lepte meg a Stamford Bridge-re kilátogató nézőket.
"Frank minden meccsen kitesz magáért. Sérülése után elég jól játszott, de ma megmutatta, hogy mit is tud igazán. Nagyon fontos játékos számunkra. A mai meccsen is nagyon jól játszott, ügyesen mozgott és emellett fantasztikus labdákat adott." - mondta Grant.
A Chelsea-ben ugyan Lampard nem lőtt gólt, de betalált Essien, Drogba, Kalou, Joe Cole és Shevchenko is. Joe Cole és Shevchenko első góljukat szerezték idén a Premiershipben!
"Azt tudom, hogy nem fogunk minden meccsen ilyen sok gólt lőni, de az viszont fontos, hogy legalább ilyen látványosan játszunk, hiszen ez kell a szurkolóknak."
"Jelen pillanatban nagyon boldog vagyok és kiélvezem a győzelem minden percét, na meg azt, hogy itt lehetek. Igaz, hogy a meccs előtt még a középmezőnyben voltunk, de most két helyet léptünk előre és továbbra is küzdünk azért, hogy minél feljebb kerülhessünk!"
"Ezt a mai győzelmet szeretném megköszönni a játékosaimnak, akik hihetetlen módon álltak hozzá a meccshez, na meg a két segédemnek, Henk ten Caténak és Steve Clarke-nak. Továbbra is a támadójátékra fogunk összepontosítani és még ennél is jobbak akarunk lenni."
Grant külön kitért az ukrán Andriy Shevchenkóra, aki a meccs utolsó gólját szerezte csereként beállva:
"Shevchenko nagyon jó játékos. Az edzéseken szinte mindig ő nyújtja a legjobb teljesítményt. Egy ilyen csillagnak nem könnyű a padon ülni, de ha ilyen jól folytatja, a kezdőben fog helyet kapni."