Chelsea Fan Club
  • asfa
    Sevcsenko semmit nem ért

A Chelsea ukrán sztárja nem türelmetlenkedik, kivárja az adódó lehetőséget.
    Andrij Sevcsenko a Chelsea szerint továbbra is sérült, és nyári operációja után lábadozik. A szakmai stáb szerint a támadó még nem játékra kész, ezért José Mourinho eddig egyszer sem jelölte csapatába a futballistát, akinek fogalma sincs, miért bánnak vele ilyen mostohán a klubnál.
    - Nem értem, Mourinho miért nem játszat, egyszerűen nem értem. De nem aggódom, továbbra is várni fogok, egyszer úgyis eljön az én időm - nyilatkozta Seva, aki a napokban egy jótékonysági mérkőzésen lépett pályára Ukrajnában, és valóban nem úgy tűnt, mintha sérülés hátráltatná játékát.

--------------------------------------------------------------------------
    Halálosan komoly viccek a Chelsea-nél

Tal Ben Haim, a Chelsea izraeli védője már napokkal ezelőtt elkezdte a szócsatákat angol válogatott csapattársaival, John Terryvel és Ashley Cole-lal az Anglia-Izrael Eb-selejtező előtt.

Az angol válogatott nem hibázhat szombaton, be kell gyűjtenie mindhárom pontot Izrael ellen, különben óriási hátrányba kerül az első két helyért vívott harcban csoportbeli riválisaival - köztük Izraellel - szemben. A vendégek ezzel szemben nyugodtan készülhetnek az összecsapásra, és bíznak benne, hogy kihasználhatják a lélektani előnyt. Ben Haim többek között ezeket tudatta csapattársaival a Chelsea öltözőjében, amiből természetesen egy több napos barátságos szócsata alakult ki.

- Mondtam nekik, hogy mi fogunk győzni, erre kinevettek. Megy a viccelődés, pedig ők is jól tudják, hogy kemény meccs lesz. Viccelhetnek a meccs előtt, de a találkozón nem lesz ilyen jó kedvük. Az angol válogatottban minőségi játékosok játszanak. Én tudom, mert napról napra velük edzem. Ugyanakkor egy meccsen bármi megtörténhet - nyilatkozta az izraeli védő.