Chelsea Fan Club
-
Drogba: maradok!
A különböző médiumok ide s tova 2 éve gyakorlatilag minden egyes átigazolási időszakban felhozták a témát, nem történt ez másképp most sem. Idén is többször láttak napvilágot olyan információként, tényként közölt cikkek a különböző sajtóorgánumokban, hogy Drogba távozik a klubtól, amelyet ő maga jelentett ki. Ezekre válaszként az elefántcsontparti támadó hivatalos nyilatkozatot tett közzé:
-Tévesek azok az információk, melyek szerint elhagyom a klubot. Teljesen valótlan állítások. Nem adtam egyetlen interjút sem ezzel kapcsolatban; új szerződést írtam alá a Chelseavel a tavalyi év során - ez a valóság. Három kiváló évet töltöttem itt, és a továbbiakban is itt folytatom.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Samsung Bluewings [0 - 1] CHELSEA
gól: Drogba '79
sárgalap: Ben Haim
CHELSEA (4-3-3):
Első fi.:
Cech - Ferreira, Johnson, Terry, Hutchinson - Sidwell, Essien, Lampard - J.Cole, Shevchenko, Kalou
Második fi.:
Hilario - Diarra, Ben-Haim, Carvalho, Ferreira (Sinclair 69) - Wright-Phillips, Makelele, Mikel - Robben, Drogba, Malouda
Samsung Bluewings (4-3-1-2):
Kim Dae Hwan - Cho Won Hee, Kwak Hee Ju, Mato Neretljak, Yang Sang Min - Lee Kwan Woo(c) (Lee Hyun Jin 84), Baek Ji Hoon, Kim Jin Woo (Hong Soon Mak 55) - Kim Dae Eui (Skin Young Rok 72) - Ahn Jung Hwan (Nam Kung Woong 72) (Park Seong Bae 84), Eduardo (Ha Tae Goon 72)