Chelsea Fan Club
  • asfa
    Követheti Beckhamet a Chelsea középpályása

A londoni együttesnél továbbra is bizonytalan Claude Makelele jövője, elképzelhető, hogy a középpályás az Egyesült Államokban folytatja pályafutását. Forrás: Mobilpress

A Chelsea-ben futballozó középpályásnak ugyan még egyéves szerződése van a kékekkel, de bejelentette: elképzelhető, hogy David Beckhamhez hasonlóan az Egyesült Államokban folytatja pályafutását. A Chelsea vezetői egymásnak ellentmondó információkat adtak ki a játékos jövőjéről, vagyis könnyen lehet, hogy a nyári igazolásoktól függően döntetnek majd a jövőjéről.

- Még nem döntöttem, Amerika csak egy lehetőség. Mindenesetre ha a tengerentúlra megyek, a francia válogatottba akkor is mindig visszatérhetek. Tudom, mert megkérdeztem a kapitánytól – nyilatkozta Claude Makelele, aki 2005-ben és 2006-ban kulcsjátékosa volt a Chelsea-nek, ám Michel Essien érkezésével meggyengült a pozíciója a csapatban. A francia válogatott klasszis azt ugyanakkor határozottan cáfolta, hogy megállapodott volna a Paris Saint-Germain-nel.