Chelsea Fan Club
  • kisjaki
    [center]

Fiatal sztárjelölt a Chelsea-ben?

A bolíviai sztár jelöltet, Diego Suarez-t próbálja megszerezni a bajnoki címvédő Chelsea.

Suarez a Blooming csapatában szerepel a Libertadores Copa–ben, amikor még 17 éves sem volt és már bajnok lett Dél-Amerikában. Játéka felkeltette a Chelsea tehetségkutatójának érdeklődését és most Jose Mourinho is igényt tart rá. Még nem találtak a felek megfelelő időpontot a próbajátékra, de a 16 éves középpályás szeretne bizonyítani a kékek gárdájánál.

”Valójában nem tudtam felfogni, hogy a Chelsea embereivel beszélek.”–így Suarez a Bolíviai médiának ”Megmondták, hogy érdeklődnek irántam és szeretnék, ha tennék egy próbát Angliában is. Azt hiszem, hogy alaposan végig kell gondolnom a jövőmet, talán túl gyorsan forognak körülöttem az események mióta az edzőm Alvaro Pena adott egy esélyt a Blooming – ben és az U17 – es kapitány Oscar Villages meghívott a válogatottba. Megmondom az igazságot, hogy sosem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan profi labdarúgó lehetek. Az motivál engem, hogy még több téren fejlődjek. Biztosra veszem, hogy a munkámban elért fejlődések során a jövőben is sikerül nagyot alakítanom”