Chelsea Fan Club
  • asfa
    Seva: Eljött az én időm!

A Chelsea ukrán csatára úgy érzi, mostanra szokta meg az angol bajnokságot, ezért egyre jobb teljesítményt várhatnak tőle a szurkolók.

Andrij Sevcsenko eddig mindössze három bajnoki gólt szerzett a Chelsea színeiben, ám úgy érzi, hogy most már beindul a szekér, s hamarosan elkezdi a gólgyártást. Az ukrán csatár a sérülésekre és a fáradtságra fogta a lassú beilleszkedést, de mostanra sikerült felvennie az angol élvonal ritmusát.

- Mostanra sikerült többé-kevésbé alkalmazkodnom az angol bajnoksághoz, a csapathoz, és az itteni játékstílushoz. Idő kellett, amíg hozzászoktam ezekhez, de ezzel nem csak én vagyok így, azt hiszem, ez teljesen normális egy futballistánál. Úgy gondolom, pályafutásom ezen pontján bármilyen akadályt le tudok győzni, ezért hamarosan eljön az én időm is. Senki sem lehet mindig csúcsformában, főleg egy olyan év után, mint a tavalyi, amikor sok sérülés hátráltatta a munkám, és a zsúfolt program miatt sokszor voltam fáradt, és nem tudtam kipihenni magam – nyilatkozta Sevcsenko.