Chelsea Fan Club
  • asfa
    Mourinho a Kalapácsosokat dicséri

A Chelsea menedzsere elégedett volt csapata teljesítményével, mégis az ellenfél játékát emelte ki a West Ham United elleni bajnoki után.

A Kékek 1-0-ra verték a West Hamet a Stamford Bridge-en a Premiership 13. fordulójának szombati játéknapján. A győztes gólt az utóbbi hetekben bombaformában játszó Geremi szerezte a 22. percben. A londoniak ezzel továbbra is három ponttal lemaradva tartják magukat a tabella második helyén az élen robogó Manchester United mögött.

- Azt gondolom, hogy remek meccset játszottunk. Illetve kettőt: a 88. percig egy könnyűt, és egy kimondottan keményet az utolsó öt percben - értékelte a Chelsea szezonbeli tizedik győzelmét Jose Mourinho menedzser. - Szerintem eleget teljesítettünk egy második gólhoz, amellyel lezárhattuk volna a meccset, de nem sikerült megszerezni ezt a találatot. És miután egy remek csapattal játszottunk, amelyet remek játékosok alkotnak, és egy remek menedzser áll az élükön, nem dőlhettünk hátra. A West Ham folyamatosan szervezte a játékot, és az utolsó percig türelmes várt. A mérkőzés vége felé pedig mindent egy lapra tett fel, és támadott. Ám ezúttal mi szereztük meg a három pontot.

A mérkőzésen kezdőként lépett pályára Arjen Robben, aki azonban a hírek szerint nem elégedett helyzetével a csapatban. A holland játékos a tizenhárom bajnokiból nyolcszor volt kezdő, és frusztrálja az is, hogy a hírek szerint a Chelsea szeretné leigazolni a posztján szereplő Florent Maloudát a Lyontól.

- Ha nem kapok több alkalmat a bizonyításra, akkor át kell, gondoljam a lehetőségeimet - jelentette ki sejtelmesen a szélső. - Sokan vannak, akik rengeteg pénzt keresnek a semmiért, én nem akarok egy lenni közülük. Korábban azt az ígéretet kaptam, hogy többször leszek a kezdő tagja, így most nincs más dolgom, mint várni. Majd meglátjuk.