Chelsea Fan Club
-
Kutyája is segíti a gyógyulásban a Chelsea kapusát
Egyre jobban érzi magát Petr Cech (képünkön), az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea koponyatörést szenvedett kapusa.
Cech még a Reading elleni bajnoki találkozó első percében ütközött az ellenfél egyik játékosával. Le kellett cserélni, s miután az öltözőben elvesztette az eszméletét, kórházba szállították. Az orvosok megállapították, a cseh válogatott hálóőr koponyatörést szenvedett.
A kiváló képességekkel rendelkező fiatal futballista a vártnál gyorsabban gyógyul, kedden már el is hagyhatta a kórházat. Természetesen első útja a csapat edzőközpontjába vezetett, ahol egyaránt hatalmas lelkesedéssel fogadták a társak és a drukkerek.
- Egyre jobban érzem magam, bár néha erős fejfájással ébredek fel. Nagyon boldog vagyok, hogy újra a társak között lehetek. Ezekben a nehéz napokban rengeteg szeretetet kapok a csapattól és a szurkolóktól, amit szeretnék megköszönni. Még mindig gondolok arra a szörnyű pillanatra, amikor megsérültem, ám minden percben mellettem van a családom és a kutyám is, ami erőt ad ahhoz, hogy elviseljem a még létező fájdalmaimat - nyilatkozta Cech.
A londoni klub orvosai szerint a labdarúgó a törést várhatóan három hónap múlva már teljesen kiheveri. Ez azt jelenti, hogy valamikor a jövő év elején újra pályára léphet a Chelsea színeiben.