Chelsea Fan Club
  • asfa
    Drogba: Nem vagyok Superman!

Didier Drogba élete egyik legszebb élményének nevezte a szerda esti, Barcelona elleni Bajnokok Ligája mérkőzést. A Chelsea sztárja már évek óta vágyott arra, hogy bevegye a katalánok kapuját. Most sikerült.

A Chelsea csapata Didier Drogba góljával 1-0-ra legyőzte a BL-címvédő Barcelona együttesét, és három kör után biztosan vezeti az A-csoportot a Bajnokok Ligájában. A találkozó hőse az a Didier Drogba volt, aki nélkül idén nagy bajban lenne az angol gárda.

- Én csak teszem a dolgomat, nem vagyok Superman! Örülök, hogy az én találatommal győztük le a Barcát, de ezen az estén az egész csapat kitett magáért. Fantasztikus volt, ahogy a fiúk hátul védekeztek - nyilatkozta a SkySports-nak Drogba.

Az elefántcsontparti klasszis elárulta, már évek óta vadászott a Barcelona skalpjára. A csatárnak semmi baja a katalánokkal, csupán azért akarta minél előbb bevenni kapujukat, mert a legjobbat, a címvédőt mindig nagy fegyvertény két vállra fektetni.

- Nagyon fontos nekem ez a gól. Már évek óta álmodoztam erről az érzésről, és most végre bekövetkezett. Talán a Barcának a legnehezebb bevenni a kapuját - mondta a sztár, akit Jose Mourinho is megdícsért az 1-0-ás hazai győzelemmel végződő összecsapás után.