Chelsea Fan Club
-
Rijkaard szerint a Chelsea a favorit, Mourinho elégedett
Jose Mourinho tökéletesen elégedett a Chelsea Barcelona ellen mutatott játékával. A portugál szakvezető szerint a kékek az idény során most először játszottak igazi csapatként. Kollégája, Frank Rijkaard sportszerűen elismerte, hogy a jobb csapat győzött a szerda esti BL-rangadón.
- Nagyon örülök ennek a győzelemnek, mert megmutattuk, hogy nincs tartalékos csapatunk. Hilario magabiztos volt, mondjuk én mindig is tudtam, hogy remek kapus. Drogba egy külön történet, fantasztikus formában van, de ezúttal a többiek is kimagasló teljesítményt nyújtottak, igazi csapatmunka volt - nyilatkozta Mourinho.
A Barcelona részéről Frank Rijkaard állt a kamerák elé. A holland tréner nem leplezte szomorúságát.
- Kissé csalódott vagyok, mert sokkal több volt ebben a mérkőzésben, mint amit végül kihoztunk belőle. Az első félidőben például remekül ment a játék, kár, hogy nem tudtunk gólt lőni. A Chelsea győzelme megérdemelt, mostantól kezdve ők a favoritok a BL-ben, bár véleményem szerint tavaly jobbak voltak, mint most. Ez a megállapítás azonban egyelőre sajnos ránk is igaz - nyilatkozta Rijkaard.
Érdekesség, hogy az angolok a mérkőzés utáni sajtótájékoztatóra nem engedték be a Reuters kameráit. Az ügynek várhatóan még lesz folytatása...
Eredmény: Chelsea-Barcelona: 1-0 (Drogba 47.)