Chelsea Fan Club
  • Krisz018
    Scolari: A védelem miatt úszott el a meccs!

Scolari - egy általunk már közölt meccs utáni nyilatkozatában - elmondta, mennyire csalódott és elégedetlen a csapat 2-2-es döntetlenjével a Craven Cottage-on.

Big Phil továbbá elmondta, szerinte a védelem miatt kaptak ki. Szerinte, ha a Kékek védői nem ejtenek olyan nagy hibát, mint az első gólnál, a Chelsea behúzza a mérkőzést.

A brazil továbbá még Petr Cechet is okolta egy kicsit a gólért, mert szerinte olyan szögből, mint ahonnan Dempsey "lőtt" egy ilyen képességű kapusnak mint ő, ki kellett volna védenie a labdát. Azonban beismerte, hogy a második gólnál Cech nem hibás, hisz Ricardo Carvalho és Branislav Ivanovic egymást zavarták.

"Vétettünk két hibát, mind a kettőt ki is használta a Fulham. Minden játékosom tudta mit kellett tennie amikor a kezdő sípszó elhangzik. Sajnos ez első gólnál nem az én utasításaimat követték, amit előtte megbeszéltünk az öltözőben... Jelenleg ezen dolgozom, hogy ezeket kiküszöböljük, s hogy a játékosaim jobban koncentráljanak." - nyilatkozta ma.

"Mivel én nem lehetek ott a páylán, nem tudom mozgatni a srácokat, ezért Petrnek adok ilyenkor korlátlan hatalmat. A szögleteknél és a rögzített szituációknál Ő a főnök, mert ő látja legjobban, ő érzi, hogy mikor és hol kell jókor állni, hogy ne kapjon gólt." - folytatta.

"A szünetben mindent megbeszéltünk. Megbeszéltük a hibáinkat, s hogy miben kell feljavulnunk. Ezt tökéletesen megértették a fiúk, mert ezek után szép játékkal, de sok helyzet kihagyással, fordítani tudtunk. Egyszer lett rövidzárlat a fejekben, de ez végzetesnek bizonyult. Talán már a zsebünkben éreztük a győzelmet, s e miatt nem koncentráltunk kellő képp."

"De! A bajnokságnak még koránt sincs vége. Még bármi lehet." - fejezte be az ősz hajú tréner

Forrás:www.goal.com
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    C’mon Chelsea!
    Happy Blue Year