Chelsea Fan Club
-
Anelka lett november legjobbja!
A francia válogatott játékos kiváló 30 napot tudhat maga mögött, a legutóbbi hónapban 7-szer köszönt be az ellenfél kapusának 5 mérkőzés alatt.
Anelka mester-hármast szerzett a Sunderland elleni 5:0-ra végződő Stamford bridge-i találkozó alatt, továbbá betalált a 2:0-ás Blackburn győzelem alkalmával is, valamint a West Brom 3:0-ás legyőzésében is nagy szerepet vállalt a csatár.
Nick novemberi gólérzékenységével vezeti a Premier League góllövőlistáját, és könnyedén hódította el az Arany Cipő díjat, amelyet legutóbb az Arsenal színeiben sikerült megszereznie 13 góllal.
1999 februárja óta most járt először sikerrel ilyen szempontból, és még tovább szaporíthatja találatai számát a hétvégén következő West Ham United elleni városi összecsapás alkalmával.
Forrás: www.skysports.com
--------------------------------------------------------------------------------
Nem jött össze a PSV terve!
A hírek szerint Alex nem érzi jól magát a Stamford Bridge-n, mivel idén mindössze ötször lépett kezdőként pályára a bajnokságban.
Azonban a kékek vezetősége csütörtökön bejelentette, hogy nem kaptak egyetlen egy meggyőző ajánlatot sem a középhátvédért.
A PSV kölcsön vette volna a dél-amerikai játékost, mivel már jól ismerik őt a Philips Stadionban, hiszen 2004-2007-ig kölcsönben itt szerepelt, azonban a Chelsea nem engedte.
"Felvettük a kapcsolatot a Chelsea vezetőségével, de ők világosan tudtunkra adták, hogy Alex nem eladó!" -nyilatkozta a PSV elnöke Jan Reker a De Telegraaf-nak.
-------------------------------------------------------------------------
Lamps: Igazi kék vagyok!
Frank Lampard köszönetét fejezte ki a Chelsea szurkolóknak, hogy elfogadták, megszerették és hogy sajátuknak tartják.
Az angol válogatott középpályás 2001-ben költözött át a Stamford Bridg-re a West Ham-től, tizenegy millió font ellenében. Így a hétvégi kalapácsosok elleni derbin, újból megfogják találni Lampard-ot csípős beszólásaikkal a vendég szurkolók.
"Tudom, hogy a két klub között nagy a rivalizálás, de azért a West Ham rajongói kicsit túlreagálják a dolgot. A Chelsea szurkolók nem azt nézték, hogy honnan jöttem, hanem, hogy hogy játszok és gyorsan megszerettek." -kezdi nyilatkozatát Frank Lmapard.
"A szurkolók mindig buzdítanak meccsről meccsre. Mellettem álltak a nehéz pillanataimban is, például mikor elvesztettem édesanyám rengeteg szeretetet kaptam a rajongóktól, ezért hálával tartozom nekik és csak ő miattuk nem igazoltam el a nyáron az Inter-hez, nem akartam cserbenhagyni őket." -fejezi be vallomásával Lampard.
-----------------------------------------------------------------------------
C’mon Chelsea!