Chelsea Fan Club
-
Drogba: Mindörökké Chelsea!
Tegnap mutatták be hivatalosan Didier Drogba önéletrajzi könyvét a Stamford Bridgen, ahol a sajtó tájékoztatón nyilatkozott is az elefántcsontparti játékos, többek közt a jövőjéről.
"A szerződésem lejárta két év múlva lesz és az addigi időt itt szeretném tölteni Londonban." -kezdi a 30 éves Drogba.
"Jó kapcsolatot ápolok mind a személyzettel, mind csapattársaimmal. Az edzőmet Luiz Felipe Scolarit is nagyon szeretem, hiszen ha valamilyen problémám van, akár magánéleti is hozzá nyugodtan fordulhatok."
"Volt olyan időszakom, amikor elvágyódtam innen, de a szurkolóktól és a csapat vezetőitől csak szeretetet és tiszteletet kaptam. Ha eligazoltam volna hálátlannak éreztem volna magam."
Drogba most harcképtelen, hiszen a Cluj elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen megsérült és heteket kénytelen kihagyni.
"Jól gyógyulok. Azon vagyok, hogy minél előbb visszatérjek és vissza nyerjem a formám. Nem tudom pontosan, hogy mennyit kell kihagynom, de egyes becslések szerint már csak három hetet."
Drogba reméli, hogy miután felépül Nicolas Anelka-val alkothat majd egy csatársort.
"Jól megértjük egymást a pályán és azon kívül is. Úgy gondolom, hogy jó csatár párost tudunk majd alakítani, noha keveset játszottunk együtt tétt meccseken."
Joshé Mourinho-val korábbi mesterével is jól kijött és szinte biztosra vehető volt, hogy követni fogja őt Milánóba, de a Chelsea vezetői maradásra bírták. Amikor megkérdezte őt egy újságíró a tegnapi sajtótájékoztatón, hogy fog-e újra a "Special One"- nal együtt dolgozni Drogba ezt válaszolta.
"Nem tudom. Csodálatos eredményeket értünk el vele és remek ember. Büszke vagyok rá, hogy vele dolgozhattam és ő az egyik legjobb menedzser a világon."
Forrás: www.metro.co.uk